Salakuljettaja jäi kiinni lentoasemalla – pyörätuolin sisällä 10 kiloa kokaiinia

Ohhoh! · Tim Isokivi

Huumeita yritetään salakuljettaa valtioiden välillä mitä ovelimmin keinoin. Taannoin Yhdysvaltojen Pohjois-Carolinassa pidätettiin mies, jonka pyörätuolin sisuksista paljastui kokaiinia.

Tullivirkailijat löysivät Dominikaanisesta tasavallasta Douglasin kansainväliselle lentoasemalle saapuneen 22-vuotiaan Alexander Lopez-Morelin pyörätuolin sisältä yhteensä 10 kiloa valkoista jauhetta. Pyörätuolin pehmusteiden sisään kätketty aine paljastui testissä kokaiiniksi. Viranomaisten mukaan aineen arvo katukaupassa olisi ollut noin 352 000 euroa.

Lopez-Morel pidätettiin kokaiinin salakuljetuksesta syytettynä. Pyörätuoli luovutettiin Yhdysvaltojen kotimaan turvallisuusviraston tutkittavaksi. Tiedossa ei ole, tarvitsiko Lopez-Morel todella pyörätuolia liikkumiseen.