Johnny Depp esiintyy Suomessa – keikkailee Helsingissä ja Tampereella

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oikeudenkäynnin vuoksi tiuhaan tahtiin otsikoissa viime viikkoina ollut näyttelijä Johnny Depp saapuu kesällä Suomeen. Depp soittaa brittimuusikko Jeff Beckin livekokoonpanossa, joka esiintyy Suomessa kahdella keikalla.

Jeff Beck esiintyy yhtyeineen Helsinki Blues Festival -tapahtumassa Kaisaniemen puistossa sunnuntaina 19. kesäkuuta. Yhtye esiintyy seuraavana päivänä eli 20. kesäkuuta Tampere-talossa Tampereella. Deppin ohella kitaravirtuoosin kiertuekokoonpanossa soittavat basisti Rhonda Smith, rumpali Anika Nilles ja kosketinsoittaja Robert Stevenson.

1960-luvulta lähtien niin rock kuin jazz-musiikinkin pioneerina tunnettu Jeff Beck toimii Helsinki Blues Festivalin pääesiintyjänä. Tapahtumassa esiintyvät myös SF Blues, Dave Lindholm esittää: Kynä & kumppanit sekä Iiro Rantala & Stadin Stuff.