Kylie Jenner esitteli nännejä somekuvassa: ”Free The Nipple”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosmetiikkamogulina ja realitytähtenä tunnetun Kylie Jennerin ympärilleen rakentama imperiumi tuottaa hänelle valtavia summia rahaa. Samalla Kylie on joutunut toistuvasti syytöksiin kulttuurin omimisesta. Milloin kampauksensa tai meikkaustyylinsä vuoksi. Nyt Kylie on ottanut kantaa kansainväliseen liikkeeseen.

Tuoreessa kuvassaan Kylie Jenner on ikuistanut kuvaan rintansa lähietäisyydeltä, mutta hieman erikoiset biksut ylläään. Niissä on nimittäin kuvattuna naisen paljas rinta ja nännit. Kuvansa yhteydessä somejulkkis julistaa ”Free The Nipple” haluten naisillekin oikeuden kulkea julkisilla paikoilla yläosattomissa.

Taannoin Kylie sai sosiaalisessa mediassa kritiikkiä, koska hänen rusketuksesta oli mielensäpahoittajien mukaan liian tumma ja siksi kulttuurin omimista. Tolkun ihmiset tosin ihmettelivät miksi ihonväristä täytyy tehdä väkisin ongelma, jos se ei sitä muuten ole.