Pernilla Böckerman esitteli rakkaansa – näyttävä pari punaisella matolla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Fitnesspäiväkirjat-sarjassa esiintyvä Pernilla Böckerman on seurustellut viime vuoden syksystä lähtien uuden miehen kanssa. Hän esitteli poikaystävänsä nyt ensimmäistä kertaa julkisesti. Kaksikko edusti Creator Awards -gaalassa viime viikonloppuna.

Pernilla Böckerman voitti gaalassa Vuoden Fitness -palkinnon. Hän on ilemisen otettu ja ylpeä saavutuksesta. Sosiaalisen median vaikuttajille tarkoitettu gaala järjestettiin nyt toista kertaa.

– Iso ja nöyrä kiitos. Tämä palkinto on erityisen tärkeä minulle, Böckerman kirjotti Instagramissa sydän-emojin kera.

Hän ilmoitti viime vuonna elokuussa olevansa sinkku. Nainen löysi nopeasti uuden rakkaan rinnalleen. Lehtitietojen mukaan miehen nimi on Arttu ja he ovat tavanneet sosiaalisessa mediassa. MTV Uutiset kertoo, että mies on pohtinut tarkkaan ennen tilaisuuteen osallistumista, haluaako astua julkisuuteen.