Elon Musk kysyy: ”Miksi Jeffrey Epsteinin asiakaslistaa ei tehdä julkiseksi?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Teknologianero ja miljardööri Elon Musk on ottanut Yhdysvaltojen oikeusministeriön tähtäimeensä, koska se ei ole kertonut julkisuuteen Jeffrey Epsteinin ja Ghislaine Maxwellin asiakasluetteloa. Kaksikko on tiettävästi välittänyt nuoria tyttöjä vaikutusvaltaisille henkilöille, jotka ovat yöpyneet miljardööri Epsteinin omistamalla saarella.

– Asioita, joita en koskaan tule näkemään elämässäni: dinosaurus, lohikäärme, yksisarvinen sekä Epsteinin ja Maxwellin lista, Musk twiittasi kuvan kera ja ihmettelee myös median haluttomuutta julkaista nimilistaa.

Teslan pomosta itsestään on sen jälkeen kiertänyt netissä kuva jossa hän poseeraa Maxwellin kanssa Vanity Fairin Oscar-gaalan jatkoilla. Musk kertoo, että nainen hiillosti häntä yhteiskuvaan, mutta mielenkiintoisempaa on se, miksi nainen ylipäätään sai kutsun juhliin.

– Samat ihmiset, jotka julkaisevat tätä valokuvaa, eivät sano mitään merkittävistä ihmisistä, jotka todella kävivät hänen saarellaan kymmeniä kertoja. Todella outoa…

On tiedossa, että Epsteinin mustassa osoitekirjassa on ollut joukko tunnettuja nimiä, kuten Bill Clinton, Donald Trump, Henry Kissinger ja John Kerry ja Woody Allen. Viime vuonna Maxwell todettiin syylliseksi lapsiseksikauppaan. Hänen ja Epsteinin asiakkaiden täyttämä osoitekirja paljasti myös joitain heidän uhrinsa nimiä.

Osoitekirjassa olevia ihmisiä ei kuitenkaan ole syytetty Epsteinin ja Maxwellin rikoksista tai yhdistetty niihin virallisesti. Musk haluaa koko listan julkiseksi.