IS: Mies jäi Oulussa hotellihuoneeseen jumiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oulussa hotellihuoneeseen majoittunut mies kohtasi lauantai-iltana yllättävän ongelman. Hän jäi huoneensa vangiksi Forenom-majoituspalvelussa. Tapauksesata uutisoi ensimmäisenä Ilta-Sanomat.

Miehen yrittäessä poistua huoneestaan sen ovi ei auennutkaan. Majoituspalvelun huoneistossa ei työskentele lainkaan vastaanottohenkilökuntaa, vaan sisään päästään etukäteen saatavalla koodilla. Usein Forenomin hotelleissa majoittuva mies kertoi kyseessä olleen ensimmäinen kerta, kun oven avaaminen ei onnistunutkaan.

Majoituspalveluun soittaneen miehen onneksi hotellissa sattui olemaan juuri tapahtumahetkellä paikalla siivooja, joka avasi oven sähkölukituksen. Ongelma oli johtunut lukkopesän viasta.

Forenomin toimitusjohtaja Johannes Kankaan mukaan ulospääsyn pitäisi olla aina mahdollista. Hänen mukaansa asiakkaat saavat ongelmatapauksissa apua asiakaispalvelusta vuorokauden ympäri. Avun saamisen kesto voi tosin vaihdella huoltohenkilön sijainnin mukaan.