Kauniit ja rohkeat -tähden 27-vuotias poika löydettiin kuolleena – syy toistaiseksi tuntematon

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kauniit ja rohkeat -sarjasta ja lukuisista muista televisiorooleista tunnetun Jack Wagnerin 27-vuotias poika on kuollut. Harrison Wagner löydettiin Page Six -sivuston mukaan menehtyneenä Los Angelesissa sijaitsevalta parkkipaikalta maanantaiaamuna.

Harrison Wagnerin kuolinsyy ei ole toistaiseksi tiedossa. Hän on kamppaillut elämänsä aikana päihderiippuvuuden kanssa, mutta toistaiseksi tiedossa ei ole, liittyykö asia hänen kuolemaansa. Heinäkuussa 2016 Harrison katosi lähes viikoksi ratkettuaan alkoholiin ja huumeisiin kuivan jakson jälkeen.

Harrisonin isä Jack Wagner on tullut suomalaisille tunnetuksi erityisesti Kauniit ja rohkeat -sarjasta. Hän on näytellyt sarjassa vuosien ajan Nick Maronea, jolla oli muun muassa suhde Brooke Loganin kanssa. Tähti on näytellyt myös sarjoissa, kuten Sunset Beach, Melrose Place ja Sydämen kutsumus.