Kylie Jenner myy kosmetiikkaa rinnoillaan – meneekö tämä jo yli?

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kosmetiikkamogulina ja realitytähtenä tunnetun Kylie Jennerin ympärilleen rakentama imperiumi tuottaa hänelle valtavia summia rahaa. Samalla Kylie on joutunut toistuvasti syytöksiin kulttuurin omimisesta. Milloin kampauksensa tai meikkaustyylinsä vuoksi.

Äskettäin Kylie poseerasi nännien vapauttamisen puolesta, mutta nyt hän poseeraa jo luksusautossa tiukassa hopeanhohtoisessa asussa. Samalla Jenner katsoi parhaaksi markkinoida tulevaa kosmetiikkaansa.

Taannoin Kylie sai sosiaalisessa mediassa kritiikkiä, koska hänen rusketuksesta oli mielensäpahoittajien mukaan liian tumma ja siksi kulttuurin omimista. Tolkun ihmiset tosin ihmettelivät miksi ihonväristä täytyy tehdä väkisin ongelma, jos se ei sitä muuten ole.