Kamelinvarvaskaunotar Los Angelesissa – näyttää kuin hänellä olisi ikuinen Happy Hour

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kamelinvarvaskaunotar-lempinimen saanut Mary Magdalene on yltiöseksikäs taiteilija ja malli, joka viettää parhaillaan aikaansa Yhdysvaltojen Los Angelesissa. Naisen Instagramin perusteella hänen matkansa on ollut erittäin vauhdikas ja päihteitä on käytetty runsaasti.

Hänen matkansa alkoi katastrofaalisesti, kun ensin hänet poistettiin ulkonäkönsä vuoksi lentokoneesta ja sitten hän päätyi väärälle lentokentälle. Nyt nainen on kuitenkin päässyt enkelten kaupunkiin. Hän on julkaissut runsaasti videoita ja valokuvia sosiaaliseen mediaan. Hän näyttää panostavan erityisesti Instagramin tarinoiden puolella suoriin lähetyksiin, jotka eivät jätä kylmäksi.

Hän elää sosiaalisen median yleisöä varten ja esittelee seksikästä vartaloaan väsymättä. Mary Magdalene on ottanut Los Angelesin vierailun aikana näyttävät hiustenpidennykset. Hän on myös poseerannut valokuvissa ja toiminut yökerhoissa esiintyvänä taiteilijana. Hän on syyttänyt ihmisiä hyväksikäytöstä ja syrjinnästä. Mary Magdalene haluaa muokata omaa ulkonäköään äärimmäisyyksiin asti.