Moottoripyöräilijä ajoi 144 km/h 60 km/h alueella – yritti poliisia karkuun Forssassa

Ohhoh! · Terhi Piiroinen

Liikenteenvalvontaa suorittanut poliisipartio kiinnitti huomiota kovaa ylinopeutta etenevään moottoripyörään Forssassa. Moottoripyörän kuljettajalle mitattiin nopeudeksi 144 km/h. Alueella on kuudenkympin nopeusrajoitus.

– Havaittuaan poliisiauton moottoripyörän kuljettaja kiihdytti nopeuttaan ja lähti pakenemaan poliisipartiota. Moottoripyörän kuljettaja pakeni suurta nopeutta käyttäen keskustan alueella, mutta joutui lopulta pysähtymään risteyksessä muun liikenteen aiheuttaman liikenne-esteen vuoksi, poliisista kerrotaan.

Moottoripyörää kuljettanut kolmekymppinen mies otettiin kiinni ja toimitettiin Hämeenlinnan poliisivankilaan. Miestä epäillään törkeästä liikenneturvallisuuden vaarantamisesta sekä kulkuneuvon kuljettamisesta oikeudetta. Hänellä ei ollut moottoripyörän kuljettamiseen oikeuttavaa ajokorttia.