Seiska: Danny ja Erika Vikman lomailevat yhdessä – kuumat tunnelmat

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kreikan Rodoksella lomailevat suomalaiset ovat raportoineet skandaalilehti Seiskalle, että tänä vuonna 80 vuotta täyttävä musiikkineuvos Ilkka ”Danny” Lipsanen ja ultraseksikäs 29-vuotias poptähti Erika Vikman ovat rientäneet yhteiselle lomamatkalle. Kaksikon välillä on puhuttu jopa lemmen leiskumisesta.

Danny ja Erika ovat seurustelleet aiemmin, mutta suhde loppui uskottomuuskiemuroihin. Nyt heidän kerrotaan olevan uudestaan lämpimissä väleissä. Seiska-lehti on kertonut kaksikon viihtyneen yhdessä koko alkuvuoden ajan.

Danny lähtee loppuvuodesta mittavalle kiertueelle. Yhteensä yli 30 paikkakuntaa kattava kiertue alkaa Turusta Tukholmaan matkaavalla Baltic Princess -erikoisristeilyllä Dannyn syntymäpäivänä 24. syyskuuta. Se huipentuu 5. joulukuuta Helsingin jäähallissa järjestettävään päätöskonserttiin. Mukana vierailevina tähtinä ovat Erika Vikmanin lisäksi muun muassa Arttu Wiskari, Virve Rosti, Mira Luoti ja Aki Tykki.