Thylane Blondeau on nykyisin pysäyttävä biksumalli

Viihdeuutiset · Stara.fi

Viisitoista vuotta sitten kuusivuotias Thylane Blondeau voitti Maailman kauneimman tytön tittelin ja kymmenen vuotta myöhemmin hän voitti toisen kauneuskilpailun, kun 21-vuotias mallikaunotar valittiin äänestyksessä Maailman kauneimmiksi kasvoiksi.

Viime vuosina Thylane on tehnyt menestyksekästä malliuraa ja poseerannut usein näyttävissä kuvissa muun muassa biksuissa. Hänen uransa näyttää siis olevan kovassa nousussa ja matka supermalliksi on käynnissä.

Thylane Blondeaun takana maailman kauneimpien listalla olivat muun muassa Priyanka Chopra, Gal Gadot ja Lupita Nyongo. Vuotta aiemmin Blondeau sijoittui listalla toiseksi. Thylane on jalkapallotähti Patrick Blondeaun ja muotisuunnittelija Veronika Loubryn tytär, joka aloitti malliuransa jo neljävuotiaana.