Transparin kohtaama nettiviha on julmaa – rakkaus voittaa aina

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailmalla tulisi puhua enemmän netissä tapahtuvasta kiusaamisesta, maalittamisesta ja vihakampanjoimisesta. Ruutujensa takana haukkuvat ihmiset ovat periaatteessa pelkureita, koska he turvautuvat säälittävään keinoon lynkata muita netinkäyttäjiä.

Erilaiset ryhmät tai valtaväestöstä poikkeavat, mutta omaa järjen ääntään tai sydäntään kuuntelevat ihmiset, ovat yleensä helppoja maalitauluja nettikiusaajille. Noin kolmekymppinen transsukupuolinen pariskunta Barnaby ja Adriana ovat tehneet suhteestaan julkista, mutta ikävät kommentit nakertavat onnea.

– Minut on käsketty roviolle ja uhattu tappaa, koska olen transsukupuolinen mies ja rakastunut transsukupuoliseen naiseen, Barnaby kertoo.

Yleensä muita kovimpaan ääneen haukkuvat ihmiset eivät edes tunne solvausten kohteena olevia. Onko toisten onni tai elintapa heiltä pois? Elä ja anna toisten elää.

Pariskunta löysi toisensa muutoksen keskeltä. He ovat tukeneet toistensa kasvua ja löytäneet keinon rakastaa omana itsenään. Heille kumppani ei ole vain ihminen kuoressa, vaan kokonaisvaltaisesti elämässä mukana oleva ihminen.

https://www.instagram.com/p/CLkwL0TnN9w/

https://www.instagram.com/p/CJb8CoyHZWA/