Britney Spears meni naimisiin – hääjuhlissa väkivaltainen välikohtaus

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Laulaja Britney Spears on avioitunut Sam Asgharin kanssa. Viranomaisten mukaan Britney Spearsin entinen aviomies Jason Alexander pidätettiin hääpaikalla Etelä-Kaliforniassa. Mies oli tunkeutunut väkisin alueelle.

Poplaulajan ensimmäinen aviomies Jason Alexander pidätettiin hääseremonian juhlapaikalla iltapäivällä kahden aikaan. Miehellä oli voimassa ollut pidätysmääräys toisessa piirikunnassa. Ennen pidätystään hän käveli koristellun talon ja puutarhojen ympärillä ja kertoi järjestäjille moneen kertaan, että Spears oli kutsunut hänet.

– Hän on ensimmäinen vaimoni, ja ainoa vaimoni. Olen hänen ensimmäinen aviomiehensä. Olen tullut tänne estääkseni häät, Alexander sanoi TMZ:n mukaan.

Alexander ja Spears olivat lyhyesti naimisissa lapsuudenystävänsä vuonna 2004. Heidän avioliittonsa kesti vain 55 tuntia. Spears oli aiemmin naimisissa myös kaksi vuotta tanssija Kevin Federlinen kanssa. Heillä on liitosta kaksi teini-ikäistä poikaa. Spearsin ja hänen sulhasensa Sam Asgharin kerrottiin menneen naimisiin torstaina. Pari tapasi musiikkivideon kuvauksissa vuonna 2016. He ilmoittivat kihlautumisestaan ​​viime vuoden syyskuussa, vähän ennen kuin Spears voitti oikeudellisen taistelun perheensä kanssa ja vapautui 13 vuoden holhouksesta marraskuussa.