Britney Spearsin ex-aviomiehelle lähestymiskielto – yritti kuokkia tähden häissä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Britney Spearsin ja Sam Asgharin torstaina järjestetyissä häissä todistettiin odottamatonta välikohtausta. Spearsin entinen aviomies Jason Alexander tunkeutui hääpaikalle, ja hänet pidätettiin.

Jason Alexanderille on Page Six -sivuston mukaan sittemmin langetettu lähestymiskielto. Ex-aviomiehen täytyy kiellon myötä pysytellä vähintään 90 metrin päässä Spearsista, Asgharista ja heidän Kalifornian Thousand Oaksissa sijaitsevasta kodistaan.

– Kyseessä oli törkeä turvallisuusrikkomus, ja olen asiasta raivossani. Britney on kuitenkin onneksi kunnossa, ja hän oli upea ja onnellinen morsian, tähden asianajaja Matthew Rosengart kuvaili.

Poliisit takavarikoivat hääpaikalta pidättämänsä Alexanderin hallusta puukon. Vartijoiden kanssa väkivaltaiseen yhteenottoon päätynyt mies myös kuvasi yritystään tunkeutua häihin suorana lähetyksenä Instagramiin.

Britney Spears ja hänen lapsuudenystävänsä Jason Alexander olivat vuonna 2004 naimisissa 55 tunnin ajan. Alexander on sittemmin ollut useita kertoja tekemisissä lain kanssa, ja esimerkiksi viime joulukuussa hänet pidätettiin nimeämättömän naisen stalkkaamisesta.