Kultamekko-Iida erosi maailmanmestarista?

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Kerroimme toukokuun lopulla salamajulkkikseksi nousseen suomalaisen Iida Vainion ja tamperelaisen thainyrkkeilyn maailmanmestari Jesse Palannon kihlauksesta. Sosiaalisen median mukaan sormukset eivät näyttäneet pysyneen nimettömissä kahta viikkoa kauempaa.

39-vuotias Palanto kyselee nyt kesäterassilla missien perään. 18-vuotias Vainio on puolestaan siirtynyt kotikaupunkiinsa Lappeenrantaan tekemään samaa, mutta huutelun kohteena ovat herrasmiehet. Kaksikko on myös poistanut kaikki yhteiskuvansa sosiaalisesta mediasta.

Iida Vainio on viettänyt aikaansa kesästä nauttien ja mökkeillen. Hän nousi yhdessä yössä julkisuuteen mentyään olympialaisissa kultaa voittanutta kiekkoleijonien joukkuetta vastaan iltapuvussa lentokentälle keskellä talvea. Sittemmin Iidan elämään on mahtunut runsaasti käänteitä.