Olivia Culpo poseeraa biksuissa perhekuvissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Yhdysvaltalainen malli Olivia Culpo tuli tunnetuksi ympäri maailmaa vuonna 2012 voittaessaan Miss Universum -kilpailut. Nykyisin kaunotar työskentelee myös näyttelijänä ja hänet on nähty muun muassa Amy Schumerin I Feel Pretty -elokuvassa. Missikaunotar on viime aikoina lomaillut näyttävästi ympäri maailmaa.

Taannoin kolmekymppisiään näyttävästi juhlinut Olivia Culpo nähdään nyt esittelemässä sosiaalisen median seuraajilleen perhearkeaan yhdessä poikansa kanssa. Kuvissa hänet nähdään myös biksuissa, joten otosten perusteella voidaan hyvällä syyllä pohtia onko Culpo tällä hetkellä maailman kuumin perheenäiti.

30-vuotias Olivia Culpo kertoi taannoin pyrkivänsä syömään terveellisesti 80 prosenttia ajasta ja loput 20 prosenttia hän herkuttelee. Culpo on kokenut saavansa hyvästä ruuasta ja herkuista lohtua, minkä vuoksi hän ei ole halunnut kieltää niitä itseltään. Taannoin Culpo pääsi jo toistamiseen uimapukujen raamatun Sports Illustrated -aikakauslehden maailmankuulun uimapukunumeron sivuille.