Jen Selter herutteli laiturilla – ikuistettiin videolle

Viihdeuutiset · Stara.fi

Newyorkilainen Jen Selter on noussut maailmanmaineeseen Instagram-julkkiksena ja fitness-tähtenä. Nettitähti tunnetaan kuitenkin erityisesti erittäin treenatun peppunsa ansiosta, sillä sen ansiosta kaunottarella on jo yli 12 miljoonaa seuraajaa Instagramissa.

Tällä kertaa Jen Selter on ikuistettu keikistelemässä maailmankuulun takapuolensa kanssa upeissa maisemissa laiturilla. Yllään hänellä on turkoosit biksut, jotka tuttuun tapaan korostavat hänen miljoonien seuraamia kurvejaan.

Nyt Selter on esitellyt maailmankuulua takapuoltaan hieman erikoisissa merkeissä, sillä hän poseerasi parvekkeellaan peppu kohti taivasta. Taannoin Jen paljasti ansaitsevansa jokaisesta nettikuvastaan keskimäärin huimat 45.000 euroa. Selter julkaisee viikoittain useita näyttäviä kuvia timmistä takapuolestaan, joten hänen tulonsa ovat sosiaalisen median ansiosta kohdallaan.