Martina Aitolehti valmistautuu rajuun urakkaan – 3,8 km uintia, 180 km pyöräilyä ja täysipitkä maratoni

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti on rautaisessa kunnossa. Nainen on valmistautunut kolmen vuoden ajan pian koittavaan Iron Man -kilpailuun Frankfurtissa. Hänen jalkansa leikattiin tammikuussa. Nainen kertoo puolen vuoden treenin olleen intensiiivistä.

– Olen antanut itsestäni kaiken ja vielä vähän päälle. Kyyneleet valuu kun tätä kirjoitan. Ajoittain tuntuu ettei mun elämään mahdu triathlonin lisäksi mitään eikä ketään muuta kun lapset ja Nala, Aitolehti kertoo ja jatkaa:

– Välillä olen niin perkeleen poikki, koska mun harteilla makaa myös suht ison busineksen pyörittäminen, julkisuus ja tietty nuo kaksi teiniä. jotka kunnianhimoisesti myös tekee omaa juttuaan.Siltikään päivääkään en vaihtaisi pois, tämä laji on hieno, haastava ja ihmiset lajin parissa on täyttä timanttia.

Hän kertoo valmistautuvansa viimeiseen kovaan yhdistelmään yksin. Nainen on oppinut kuuntelemaan itseään ja luottamaan siihen, että mikä tahansa on mahdollista.

– Ja niille ketkä ei tiedä lajin matkoista niin 26.6. mulla edessä TÄYSMATKA eli 3,8 kilometriä uintia, 180 kilometriä pyöräilyä ja 42k kilometriä juoksua.