Suomen paras hampurilaisravintola valittiin – kisalle ylivoimainen voittaja

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hampurilaisten ystävien Burger Lovers Finland -yhteisö järjesti taannoin yleisöäänestyksen, jossa etsittiin Suomen parasta hampurilaisravintolaa. Voittajaksi nousi 7,2 prosentin äänisaaliilla Salossa toimiva JJ’s BBQ.

JJ’s Burger on lihan hitaaseen savustamiseen itse valmistamassaan Suomen suurimmassa smokerissa erikoistuneen Jari-Jukka Kallungin barbeque-ravintola. Ravintola on tunnettu erityisesti lihavalikoimasta ja Black Angus Brisket -burgerista.

Toiselle sijalle nousi eri puolilla Suomea toimiva Naughty BRGR -ketju 5,2 prosentilla äänistä. Kolmannella sijalla on Oulun Kauppuri 5, neljännellä ja viidennellä sijalla useilla paikkakunnilla toimivat Social Burgerjoint ja Friends & Brgrs.

Yhteensä ääniä annettiin 31 800 kappaletta. Tulokset julkistettiin Helsingin Rautatietorilla 18. kesäkuuta saakka käynnissä olevilla Burger Lovers -festivaaleilla.

  1. JJ’s BBQ, Salo (7,6 %)
  2. Naughty BRGR, useita paikkakuntia (5,2 %)
  3. Kauppuri 5, Oulu (3,3 %)
  4. Social Burgerjoint, useita paikkakuntia (3,1 %)
  5. Friends & Brgrs, useita paikkakuntia (3,1 %)
  6. Boneless, Helsinki (3,0 %)
  7. The Van, Kotka (2,9 %)
  8. Bites Burger, Helsinki (1,9 %)
  9. Gastrobar B/P, Kuopio (1,8 %)
  10. Box Cafe & Grill, Sipoo (1,7 %)