Nettiadressista nettihitti: ”Topiakselle mulletti”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomessa on ollut jo vuosia käytössä kansalaisaloite, jossa kuka tahansa suomalainen voi mittauttaa esityksensä suosion ja saada se parhaimmillaan jopa eduskunnan käsittelyyn. Kansalaisten näkemysten selvittämiseen on toki myös hieman kevyempiä järjestelmiä, kuten verkkosivujen nettiadresseja.

Nyt eräs nettiadressi on saanut nopeasti suuren suosion. Sosiaalisessa mediassa parhaillaan nopeasti leviävän adressin otsikkona on ”Topiakselle mulletti”. Tuskin kovinkaan moni tietää kenestä adressissa on kyse, mutta tavoite on jo täyttynyt. Silti nimilista kasvaa edelleen.

– Topias lupasi leikata mulletin, mikäli saadaan vuorokaudessa 500 nimeä kasaan. Ei muutaku nimeä listaan niin saadaan jäbä parturoitua, adressissa todetaan.