Arnold Schwarzenegger puolustaa Ukrainaa – paitavalinta saa ylistystä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Toimintatähti ja Kalifornian ex-kuvernööri Arnold Schwarzenegger oli äskettäin viikonlopuna mukana ketjukolarissa, joka tapahtui Los Angelesin Brentwoodissa. 74-vuotiaan tähden ohjastama GMC Yukon -katumaasturi törmäsi kahteen henkilöautoon ja toisen auton kuljettaja loukkaantui. Onnettomuus aiheutui ilmeisesti Schwarzeneggerin ajettua päin punaisia.

Nyt Schwarzenegger on kohahduttanut vuorostaan positiivisissa merkeissä, sillä hän on näyttäytynyt julkisesti tyylikkäässä t-paidassa. Vihreässä armeijahenkisessä paidassa on nimittäin painettuna Ukrainalle kuuluvan Krimin karttakuva, jonka päällä lukee Arnoldin legendaarinen lausahdus ”Palaan vielä”. Neuvostoörkkien vuonna 2014 valtaama Krimin alue pitää supertähden mukaan palauttaa Ukrainalle.