Bam Margera on kadonnut – karkasi päihdeyksikön avohoitolasta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Jackass-ryhmästä tunnetuksi tullut Bam Margera on etsintäkuulutettu. Mies on poistunut vieroitushoidosta omin luvin maanantaina, eikä mieheen ole saatu sen jälkeen yhteyttä. Klinikkka soitti poliisit Margeran perään.

Floridan Delray Beachin poliisin raportin mukaan kuntoutuslaitoksen johtaja oli saanut tietää Jackass-tähden tyytymättömyydestä ennen katoamistaan. Bam ei ollut tyytyväinen palveluihin ja paikkaan, joten hän halusi toiseen alueen avokuntoutuskeskukseen. Sitten hän lähti.

Vieroitushoitolan johtajan mukaan Bam oli paikalla oikeuden määräyksestä. Henkilökunta oli huolissaan, koska mies näytti lähtevän ilman lupaa. Hän suoritti aiemmin 12 kuukautta kestäneen huume- ja alkoholiongelmien hoito-ohjelman ja siirtyi sitten avohoidon piiriin. Miehen uuden hoitojakson pituudeksi oli määrätty yksi vuosi.

TMZ:n mukaan hän oleskeli raittiusasunnossa ja oli ennen katoamistaan riidellyt vaimonsa kanssa. Miehellä oli ongelmia laitoksen rajoitusten kanssa ja hän teki impulsiivisen päätöksen lähteä. Viime kuussa Bam mursi ranteensa ja kyynärpäänsä rullalautailuonnettomuudessa ja syytti laitosta siitä, ettei sieltä järjestetty fysioterapiaaikoja.