Big Brother Suomen uudet juontajat paljastettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Big Brother Suomi palaa tänä vuonna televisioon uudistuneena. Vaihtoon ovat menneet muun muassa juontajat, sillä mukana eivät ole edelliseltä kaudelta tutut Elina Kottonen, Kimmo Vehviläinen ja Alma Hätönen.

Uusina juontajina Big Brotherissa aloittavat Temptation Islandista tunnettu Sami Kuronen sekä Suomipopin Aamulypsystä tunnetut Anni Hautala ja Janni Hussi. Kuronen ja Hussi juontavat vuoropäivin talon tapahtumia ja käänteitä läpikäyviä suoria koostelähetyksiä. Hautala juontaa sunnuntaisin nähtävää suoraa häätölähetystä, jossa yksi tai useampi vieras joutuu lähtemään talosta.

– Isoveli on kertonut mulle jo vähän käänteitä, joita kaudelle on luvassa, ja täytyy sanoa, että odotan todella innoissani ja jännityksellä tulevaa! Tulossa on huippusyksy, Anni Hautala lupaa tiedotteessa.

Big Brother muuttuu Suomessa melkoisesti, sillä tänä vuonna ohjelmassa sallitaan taktikointi ja pelaaminen esimerkiksi nimeämisistä puhumalla. Big Brother Suomi alkaa Nelosella ja Ruudussa 4. syyskuuta 2022.