Hämmentävä ennätys: 2 900 tietokoneesta koostuva dominojono kaadettiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvalloissa on hämmästelty epätyypillistä dominoefektiä. Indianassa toimiva kierrätysyritys rikkoi maailmanennätyksen kaatamalla maailman pisimmän kannettavista tietokoneista koostuvan dominojonon.

Technology Recyclers -yrityksen päämajaan pystytetty dominojono koostui yhteensä 2 910 kannettavasta tietokoneesta. Guinnessin ennätystenkirja on vahvistanut tempauksen rikkoneen maailman suurimman dominotyyliin kaadettujen sylimikrojen määrän enntyksen. 13. toukokuuta toteutettu tempaus ikuistettiin viraalina sittemmin levinneeksi videoksi.

Technology Recyclers halusi ennätyksen rikkomalla muistuttaa ihmisiä kierrätyksen tärkeydestä. YK:n mukaan vuosittain muodostuu jopa jopa 50 miljoonaa tonnia elektroniikkajätettä, josta vain 20 prosenttia päätyy kierrätykseen. Yrityksen tavoitteena on, että elektroniikan kierrätys lisääntyisi.