Instagramissa turhauttava vika – päivitys korjaa ongelman

Digi · Tim Isokivi

Instagramissa on ilmennyt monilla käyttäjillä melko pieni, mutta silti turhautumista aiheuttanut ongelma. Se on koskenut Instagramin Stories, eli Tarinat-ominaisuutta. Instagram on normaalisti muistanut, mitkä tarinat käyttäjä on jo nähnyt toiselta käyttäjältä.

Näin ollen vanhoja 24 tunnin kuluessa katoavia videoita ja kuvia ei ole enää tarvinnut katsella uudelleen. Viime päivinä jo nähdyt tarinat on kuitenkin esitetty käyttäjille uudelleen sen sijaan, että niiden katselu olisi alkanut tuoreimmasta.

Vika on ilmennyt joillain käyttäjillä ainakin maanantaista asti. Instagramin emoyhtiö Metan edustaja vahvisti sittemmin Instagramin olevan tietoinen Stories-osion ongelmasta. Se on Instagramin mukaan korjattu sovelluksen tuoreimmassa päivityksessä, eli versiossa 239.1.