Elizabeth Hurley on näyttävä rantojen kaunotar

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittinäyttelijä Elizabeth Hurley ei arastele jakaa vähäpukeisiakaan kuvia. Austin Powers -elokuvasta tunnettu tähti on tarjonnut seuraajilleen silmäniloa erityisesti sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee kuviaan ja videoitaan. Hänen ikinuoruutensa on ihailtavaa.

Tällä kertaa ikinuori näyttelijäkaunotar on ollut vauhdissa videolla, jonka hän julkaisi sosiaalisessa mediassa. Siinä hän hyppii ja pomppii villisti biksuissa eikä näytä lähellekään ikäiseltään.

56-vuotias Elizabeth Hurley kertoi taannoin jakaneensa viime aikoina niin paljon kotona otettuja bikinikuvia mainostaakseen oman uimapukumallistonsa uutuuksia. Tähden mukaan rannoilla on voitu viettää tavanomaista vähemmän aikaa koronatilanteen vuoksi, ja niinpä Elizabeth Hurley Beach -vaatemerkin on pitänyt keksiä uusia tapoja mainostaa tuotteitaan.