Elsa Hosk ihastutti poseeratessaan rannalla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä.

Nyt tuoreehko perheenäiti nähdään jopa hänelle poikkeuksellisen rohkeissa kuvissa, joissa hän poseeraa uimarannalla yläosattomissa. Auringonpalvonnan ohessa hän toteaa olevansa valmis kesään, eikä se jää kuvistakaan huomaamatta.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.