Riittääkö meikkivoiteen aurinkosuoja? Suojan saamiseksi tulisi käyttää 15 kerrosta

Lifestyle Viihdeuutiset · Annukka Heikkilä

Aurinkovoiteen käyttämistä kasvoille suositellaan ympäri vuoden. Moni nainen turvautuu aurinkosuojaan, jonka heidän käyttämänsä meikkivoide tai kosteusvoide sisältää. Vain harva kuitenkaan käyttää kyseisiä tuotteita sellaisia määriä, että niiden aurinkosuoja pitäisi paikkaansa.

Krista-niminen nainen yllättyi saadessaan selville, että aurinkovoidetta tulisi käyttää noin 15 kertaa suurempi määrä kuin mihin hän oli tottunut, että tuotteen lupaama suoja auringon säteilyä vastaan toteutuisi. Sama pätee meikkivoiteisiin, joita naiset levittävät kasvoilleen vieläkin pienempiä määriä.

Nyt videolla nähdään millainen määrä todellisuudessa meikkivoidetta tulisi käyttää, että tuote antaisi lupaamansa aurinkosuojan. Naiset levittävät kasvoilleen ammattilaisen neuvoman 15-kertaisen määrän voidetta, mikä ei arvatenkaan tuota kovinkaan kaunista lopputulosta.