Yrityksen tykypäivä pahasti pieleen – 25 sai palovammoja käveltyään kuumilla hiilillä

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Mainostoimiston tykypäivä on saanut karmivan käänteen Sveitsissä. Yhteensä 25 Goldbach-yhtiön työntekijää kärsi palovammoista käveltyään kuumilla hiilillä Zürichinjärvellä tiistaina 15. kesäkuuta.

Hiilillä kävelyn oli tarkoitus olla tiiminrakennusharjoitus. Tilaisuuteen osallistuneet kävelivät useiden metrien pituisella radalla. Osallistujat kärsivät haasteen jälkeen kovista kivuista, ja paikalle hälytettiin lukuisia ambulansseja.

Poliisin mukaan 25 ihmistä sai ensihoitoa tapahtumapaikalla ja 13 heistä toimitettiin sairaalaan vakavampien palovammojen vuoksi. Viranomaiset ovat sittemmin aloittaneet tapausta koskevan tutkinnan.

Paikalla oli New York Post -lehden mukaan yhteensä 150 ihmistä. Goldbachin toimitusjohtaja Michi Frank vakuutti työntekijöille jälkikäteen lähetyssä viestissä, että tempauksen turvallisuudesta oli pyritty pitämään huolta etukäteen. Yhtiön tiedottajan mukaan ketään ei pakotettu kävelemään kuumilla hiilillä.