Kamelinvarvaskaunottaren silikonipeppu repesi ja alkoi mädäntyä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Yhdysvaltojen Los Angelesissa parhaillaan lomaileva ja yhteistyösopimuksia tehtaileva silikonihottis Mary Magdalene on joutunut ongelmiin äskettäin hänelle tehtyjen pepunkohotusinjektioiden vuoksi. Hänen pakaraansa on ilmestynyt ikävä reikä.

Hollywoodin Pride-juhlissa villisti bilettänyt Mary Magdalene on kertonut pakaraansa ilmestyneestä repeämästä. Haava on mätääntynyt, joten nainen on määrätty antibioottikuurille. Valitettavasti hän joutuisi olemaan ilman päihteitä, jotta kuuri tehoaa ja haava paranee. Naisella on mennyt sosiaalisen median perusteella suhteellisen kosteasti Kalifornian loman aikana.

Hän kysyi aiemmin sosiaalisessa mediassa, mitä hänen on tehtävä asialle. Naisella oli ongelmia taannoin myös rintojensa suurennusleikkauksen jälkeen, kun toinen täytteistä alkoi valua kesken paranemisprosessin. Kauneusleikkausten jälkeen on vaarana saada erilaisia komplikaatiota. Mary Magdalene on vieraillut kirurgin veitsen alla kymmeniä kertoja.