Kanye Westin exän povi pysyi tuskin bileasun sisällä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Räppäri Kanye West tapaili taannoin hetken 22-vuotiasta mallikaunotarta, joka tunnetaan nimellä Vinetria. Kaksikko nähtiin ensimmäisen kerran julkisesti yhdessä Donda Academyn koripallo-ottelussa Minneapolisissa. Kanye West ei koskaan vahvistanut suhdetta virallisesti.

Sometähdeksi noussut Vinetria nähdään nykyisin melko usein kuumissa poseerauksissa, ja nyt hän poseeraa näyttävässä bilemekossa, jossa hänen povensa pysyi vain hädin tuskin asun sisällä.

Kanye West yhdistettiin aikaisemmin Irina Shaykiin, mutta he kertoivat olevansa ainoastaan ystäviä keskenään. Kanye Westin ex-vaimo Kim Kardashian ryhtyi sittemmin seurustelemaan koomikko Pete Davidsonin kanssa. Kim Kardashian ja Kanye West erosivat lopulta peräti seitsemän vuoden avioliiton jälkeen. Heillä on neljä lasta yhdessä. Kanye olisi halunnut jatkaa suhdetta, mutta Kim ei halunnut.