Krokotiili hyökkäsi Australiassa – mies puolustautui paistinpannulla

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Australialainen pubin omistaja on lyönyt ravintolaan sisälle yrittänyttä krokotiilia paistinpannulla päähän. Episodi on kuvattu videolle ja julkaistu nettiin. Ravintoloitsija teki hirviömatelijalle selväksi, että sillä ei ole mitään asiaa pubin sisälle.

Airborne Solutions Helicopter Toursin sosiaalisessa mediassa julkaistulla videolla nähdään, kun krokotiili ryömii ruohikossa nopeasti. Goat Islandin pubin omistaja Kai Hansen ei pidä näkemästään. Hän mäjäyttää matelijaa pannulla päähän muutaman kerran.

Krokotiili kääntyy kannoillaan ja luikkii takaisin pusikkoon. Sille on saattanut tulla tästä pubivierailusta pää kipeäksi, mutta aivan eri syystä kuin muille asiakkaille. Video on kerännyt alle vuorokaudessa 100.000 katselukertaa. Kai tunnetaan paikallisten keskuudessa nimellä King Kai.