Dannyn suojatti Helmi Loukasmäki ryhtyi artistiksi ja julkaisi musiikkia

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suomalainen iskelmätähti ja musiikkineuvos Danny palkkasi taannoin itselleen parikymppisen assistentin, Helmi Loukasmäen. Neitokainen on viettänyt tiiviisti aikaansa Dannyn kanssa ja vihjaili aiemmin tekevänsä myös itse musiikkia. Nyt se päivä on koittanut.

Helmi-artistinimellä kulkeva nuori nainen on julkaissut cover-version Taiskan vuonna 1976 ilmestyneestä Moi moi vain -kappaleesta. Laulun alkuperäinen englanninkielinen nimi on Take Me High. Ihmiset ovat ottaneet kappaleen vastaan ristiriitaisin tunnelmin, mutta Helmi itse on asiasta innoissaan.

– Yksi unelmistani on nyt toteutunut! On ollut mielenkiintoista päästä oppimaan uutta ja kehittämään itseään. Olen saanut kunnian tehdä musiikkia yhdessä ammattilaisten kanssa, hän kirjoittaa Instagramissa.