Himos Juhannus jyrähtää käyntiin huomenna

Viihdeuutiset · Stara.fi

23. kertaa järjestettävä juhannusfestivaali Himos Juhannus aloittaa keskikesän vieton jo huomenna torstaina 23. kesäkuuta. Valtaosa Himos Juhannuksen lipputyypeistä on myyty ennakkoon loppuun ja majoitusvaihtoehdot ovat täynnä mökistä telttailualueeseen ja karavaanareista Himoksen hotellihuoneisiin.

Himos Juhannuksessa esiintyvät livenä esimerkiksi Tehosekoitin, JVG ja Antti Tuisku sekä Gasellit, Vesala, Erika Vikman, Portion Boys, Sanni, Juha Tapio, Ellinoora Behm ja Haloo Helsinki! Torstain Olavi Uusivirta on peruuntunut ja tilalla nähdään Bess. Samalla ohjelmaan on tullut pieniä aikataulumuutoksia.

Himos Juhannukseksessa tapahtuman sideshow tarjoaa tekemistä ja kokemusta myös esiintyjien ulkopuolella. Festivaaliohjelmassa on esimerkiksi korvakorupaja, pikakampauksia, shufflausopetusta, tarot-tulkintaa, joukkuekilpailua sekä jatkot joka ilta Himos Areenalla.

– Himos Juhannus on muurannut vakaan kivijalan keskikesän ykkösfestivaalina. Ennakkoon loppuunmyydyt festivaalipäivät ja leirintäalue odottavat juhlijoitaan Himokselle tarjoten ainutlaatuisia muistoja festariväelle. Olitpa Juhannuksen ensikertalainen tai vanha konkari, tervetuloa!, toivottaa tapahtuman tuotantopäällikkö Anniina Havukainen.