Pasha Pozdniakova teki paluun – kesämekko pantiin heti koville

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Kurvitar kääntää katseet minne meneekin.

Hieman taukoa sosiaalisesta mediasta pitänyt Pasha on nyt tehnyt seuraajiensa iloksi taas paluun ja poseerannut heti uudessa kuvassa. Siinä hänet nähdään keltaisessa kesämekossa, joka pantiin heti koville. Se kykeni nimittäin vain vaivoin pitämään Pashan uhkean poven sisällään.

23-vuotias Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.