Suosikkimeteorologi Anniina Valtosen fanit pettyivät – vetäytyy hetkeksi televisiosta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Venla-palkittu Anniina Valtonen on yksi Suomen television tunnetuimmista meteorologeista. Tänä kesänä tähteä ei kuitenkaan nähdä enää tuttuun tapaan ruudussa, vaikka hän jatkaakin sääaiheisten somejulkaisujen jakamista. Valtonen ilmoitti asiasta sosiaalisen median tileillään.

– Poistun loppukesäksi telkkarista. Nähdään taas syksyllä! Twitter-tilini päivittyy silti tuttuun tapaan sääaiheisilla twiiteillä. Tämä instatili päivittyy satunnaisemmin, Valtonen tiedotti seuraajilleen.

Anniina Valtonen on työskennellyt televisiometeorologina vuodesta 2012 saakka, ja hän on sittemmin myös esimerkiksi juontanut Ylen Puoli seitsemän -ohjelmaa. Vuonna 2021 hänet valittiin parhaaksi esiintyjäksi Venla-gaalassa. Valtonen oli tiettävästi historian ensimmäinen meteorologi, joka pääsi kolmen parhaan joukkoon yleisöäänestykseen pohjaavassa kategoriassa.