Heidi Klumin tytär palvoi aurinkoa – fanien pasmat sekaisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, on aloittanut nyt uransa mallina. Supermallin tyttärenä Lenin ensimmäinen työ olikin taannoin Vogue-lehdelle, joten hän aloitti malliuransa huipulla.

Nyt Leni Klum on poseerannut rennosti aurinkotuolissa, jossa hän palvoi aurinkoa vaaleanpunaisissa biksuissa ja hattu päässään. Lenin toistaiseksi vielä melko lyhyen mutta menestyksekkään malliuran pohjalta voidaan todeta, että tällä kertaa omena ei ole pudonnut kovin kauas puusta.

Huippumalli Heidi Klumilla on hänen entisen aviomiehensä Sealin kanssa neljä lasta. Vanhin tytär Helene, kutsumanimeltään Leni, tulee mahdollisesti seuraamaan äitinsä jalanjälkiä mallimarkkinoilla. Heidi-äidin kerrotaan olevan tarkka tyttärensä julkisuuskuvasta ja siitä, etteivät esimerkiksi somekuvat ole liian paljastavia.