Paulina Gretzky hipoo täydellisyyttä biksuissa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kanadalaisen jääkiekkolegenda Wayne Gretzkyn kuvankaunis mallitytär Paulina Gretzky nousi jo vuosikymmen sitten suureen somesuosioon isänsä vanavedessä. Vaaleahiuksinen mallikaunotar on poseerannut aikoinaan runsaasti myös lehtien palstoilla.

Nyt vaaleaverikkö Paulina Gretzky on suunnannut lekottelemaan Bahamalle, jossa hänet on luonnollisesti kuvattu myös biksuissa. Kuvankaunis nainen osoittaa olevansa edelleen mallinmitoissa ja vartalonsa hipovan yhä täydellisyyttä.

Urheilun supertähden tytär Paulina Gretzky on tullut tunnetuksi myös laulajana ja mallina. Aikoinaan hän sai rohkeiden somekuviensa ansiosta myös elokuvaroolin, sillä hänet nähtiin opiskelijan roolissa Adam Sandlerin tähdittämässä Grown Ups -menestyskomedian jatko-osassa.