Pariskunta luuli pelastaneensa kissanpennun – olikin ilves

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Luonnossa itsekseen liikkuvat eläimet eivät ole aina sitä, miltä ne päällepäin näyttävät. Tämän sai taannoin huomata eräs Yhdysvaltojen Tennesseessä asuva pariskunta, joka luuli pelastaneensa kissanpennun.

Mount Julietissa toimivaan True Rescue -eläinsuojaan ilmaantunut pariskunta kertoi kodittoman kissanpentu ilmestyneen heidän kotinsa terassille. Pariskunta pyysi eläinsuojan työntekijöitä etsimään kissalle uuden kodin. Heille kuitenkin todettiin, ettei kyseessä ollut kesy kissa, vaan ilveksen poikanen.

True Rescuen mukaan eläin tunnistettiin nopeasti ilvekseksi paitsi sen korvien tupsujen ja isojen tassujen, myös murinan ansiosta. CBS-uutissivuston mukaan eläinlääkäri tarkisti ilveksen pennun kunnon. Se toimitettiin myöhemmin villieläinsuojaan.