Bam Margera katosi taas – vaimo haki avioeroa hiljattain

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Bam Margera katosi aiemmin kesäkuussa Yhdysvaltojen Floridassa sijaitsevasta päihdehoitolasta. Viimeksi miehen olinpaikka paikannettiin läheiseen hotelliin. Nyt Margera on kadonnut uudelleen, eikä olinpaikasta ole tietoa.

TMZ-lehti uutisoi, että Bam Margera on nähty viime kerran Deerfield Beachilla sijaitsevassa LifeSkillsin avohoitolan asuinrakennuksesta lauantaina iltapäivällä. Hän poistui sen jälkeen alueelta ilman lupaa. Poliisit etsivät miestä, koska Margeran tuomioon kuuluu päihdekuntoutus.

Margera ei ole myöskään syönyt hänelle määrättyjä lääkkeitä. Miehen perhe ja tiimi on ollut huolissaan addiktioiden uusiutumisesta. Hänen vaimonsa haki hiljattain avioeroa, mikä voi osaltaan vaikuttaa hatkojen ottamiseen.

42-vuotias Margera katosi päihdeklinikalta kaksi viikkoa sitten, koska hän oli tyytymätön laitoksen rajoituksiin. Tähti oli katoamisen jälkeenkin aktiivinen sosiaalisessa mediassa. TMZ-sivuston lähteiden mukaan Margeran tyytymättömyys johtui siitä, ettei hän saanut klinikalla samanlaista erityiskohtelua julkisuuden henkilönä kuin aikaisemmilla kerroillaan vieroitushoidoissa.