Jennifer Aniston paljasti totuuden Frendit-salaatista – fanit pettyivät

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa on levinnyt viraalihitiksi noussut resepti, jota kutsutaan Jennifer Aniston -salaatiksi. Tähden on väitetty syöneen muun muassa kikherneitä, bulguria, fetaa ja pistaasipähkinöitä sisältävää salaattia päivittäin Frendit-sarjan kuvauksissa.

Viraalisalaatin taustalla on Anistonin vastanäyttelijän Courtney Coxin haastattelu. Siinä Cox kertoi tähden syöneen joka päivä kauvauspaikalla samanlaisen cobb-salaatin. Nyt Aniston on kuitenkin paljastanut viraalina levinneen salaatin olevan vääränlainen.

– Olen pahoillani pettymyksen tuottamisesta, mutta kyseessä ei ole minun salaattini.Näyttää herkulliselta, mutta se ei ole Frendeissä syömäni salaatti, Aniston kertoi Shape-lehdelle.

Frendit-tähdellä ei ole hajuakaan, mistä ihmiset ovat saaneet päähänsä salaatin olevan Jennifer Aniston -salaatti. Aniston kertoi Elle-lehdelle, ettei hän ikinä lisäisi niin paljon vatsalleen ongelmia aiheuttavia kikherneitä salaattiin. Tähden suosima salaatti sisälsi todellisuudessa revittyä salaatinlehteä, broileria, munanvalkuaisia, muutaman kikherneen ja pekonia.

 

https://www.instagram.com/p/CZ8b54RDarg/