Weekend Festivalin ohjelmistoon muutoksia – Post Malone perui esiintymisensä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Heinäkuun alussa Hämeenlinnassa järjestettävän Weekend Festivalin ohjelmistossa on tapahtunut muutoksia. Perjantain pääesiintyjä, yhdysvaltalainen räppäri Post Malone on perunut esiintymisensä. Häntä korvaa yhdysvaltalainen rap-duo Rae Sremmurd.

Myös brittiläinen A1 X J1 ja ukrainalainen Rezz ovat peruneet esiintymisensä. Weekend Festivalin tiedotteen mukaan esiintymiset jouduttiin perumaan logistiikkahaasteiden vuoksi.

Yhdysvaltalaisen räppäri Lil Tjayn esiintyminen festivaaleilla on toistaiseksi epävarmaa. Tähteä ammuttiin kaksi kertaa tiistain ja keskiviikon välisenä yönä ryöstöyrityksen yhteydessä. Weekendin tiedotteen mukaan järjestäjät odottavat Lil Tjayn artistiorganisaatiolta tilannepäivitystä ja tiedottavat mahdollisesta korvaavasta esiinyjästä mahdollisimman pian.

Weekend Festival järjestetään Kantolan tapahtumapuistossa Hämeenlinassa 1.-3. heinäkuuta. Esiintymässä ovat muun muassa David Guetta, Stormzy, DJ Snake, Tove Lo ja Flo Milli.