Pasha Pozdniakova palvoi aurinkoa – kurvit vangitsivat jokaisen katseen

Viihdeuutiset · Stara.fi

Huippunäyttävä suomalaiskaunotar Pasha Pozdniakova poseerasi taannoin ensimmäisenä suomalaisena pluskoon kaunottarena kansainvälisessä miestenlehdessä, ja hänellä on Instagramissa jo noin puolitoista miljoonaa seuraajaa. Näyttävä kaunotar kääntää katseet minne meneekin.

Kesätunnelmissa viime aikoina sosiaalisessa mediassa nähty muodokas neitokainen on nyt nautiskellut Italiassa kesähelteestä tuttuun tapaansa antaumuksella. Lienee selvää, että jokainen hänet nurmella nähnyt jäi tavallista pidempään katselemaan.

23-vuotias Pasha Pozdniakova tekee kovaa nousua sosiaalisessa mediassa. Harva suomalainen on päässyt poseeraamaan maailmankuulun miestenlehden kansainvälisiin versioihin. Pozdniakova poseerasi Afrikan version 22. toukokuuta ilmestyneessä numerossa. Sisäsivuilla julkaistavien kuvien lisäksi mallikaunotar nähtiin myös kansikuvassa.