Post Malone sai tyttären – paljasti myös menneensä kihloihin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Yhdysvaltainen räppäri Post Malone on nyt isä. 26-vuotias tähti paljasti äskettäin perheenlisäyksen saamisen hienovaraisesti Howard Sternin radio-ohjelman haastattelussa maanantaina. Post Malone kertoi haastattelussa antaneensa tyttövauvalleen pusun ennen äänitysstudioon menemistä.

Juontaja Howard Sternin kysyessä viittasiko tähti tyttöystäväänsä vai todelliseen vauvaan. Post Malone vahvisti puhuneensa tyttärestään. Malone paljasti samassa haastattelussa menneensä kihloihin, viitaten puolisoonsa morsiammena. Yksityisyydestään tarkka räppäri ei ole kertonut julkisuudessa tyttöystävänsä nimeä, ja paljasti saavansa lapsen vasta toukokuussa viikkoja ennen tyttäre syntymää.

Post Malonella, oikealta nimeltään Austin Richard Post, on kiireinen kesä. Hän julkaisi hiljattain tuoreen Twelve Carat Toothache -albuminsa. Räppärin oli määrä esintyä Suomessa 1.-3. heinäkuuta järjestettävässä Weekend Festival -tapahtumassa, mutta hänen esiintymisensä peruttiin odottamattomasti.