Uskomaton näky – mies ajoi kaivinkoneella kahden nuoran päällä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kaikki ovat kuulleet nuorallakävelystä, mutta harva on todennäköisesti kuullut nuoralla ajamisesta. Vielä harvempi on päässyt todistamaan tilannetta, jossa nuorilla ajetaan kaivinkoneella.

Kaivuuteemaisen Diggerland-teemapuiston johtaja Hugh Edeleanu toteutti taannoin hämmästyttävän tempauksen. Hän ajoi kahden tonnin painoisella Komatsu PC14 -kaivinkoneella 30 metrin matkan nuoria pitkin. Nuorat sijaitsivat neljän metrin korkeudessa.

Veret seisauttavaa suoritusta oli kerääntynyt seuraamaan Diggerlandiin yli tuhat ihmistä. Tempaus kuvattiin verkossa sittemmin levinneeksi videoksi.

– Pelkäsin siinä käyvän kuin riippumatolla, joka kääntyy ylösalaisin ollessasi sen puolivälissä. Se olisi ollut todella ongelmallinen tilanne. Tein kuitenkin kaikki laskelmat etukäteen ja kaikki sujui lopulta hienosti, Edeleanu kertoi KentOnline-lehdelle.