DJ Madds nautiskeli yläosattomissa: ”Ei paitaa, ei ongelmia.”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Maailman suurella todennäköisyydellä seksikkäin DJ-tähti on menestyksekästä malliuraakin tekevä Madison Louch, eli DJ Madds. Hänestä tuli kansainvälinen julkkis viimeistään, kun hakkeri varasti hänen alastonkuvansa. Madds on nykyisin aktiivinen sosiaalisessa mediassa, jossa hän julkaisee ajoittain kuviaan.

Nyt maailmankuulu DJ-kaunotar on poserannut tyylikkäästi lekotellessaan auringossa. Hän nimittäin otti väriä pintaan yläosattomissa ja totesi samalla ”Ei paitaa, ei kenkiä, ei ongelmia”. Suomessa parhaillaan olevien hellekelien yhteydessä moni voi varmasti yhtyä tähän toteamukseen.

Yhdysvaltalainen Madison ”DJ Madds” Louch on mallikaunotar ja DJ, joka tuli kansainvälisesti tunnetuksi viimeistään silloin, kun rikolliset saivat hakkeroitua hänen alastonkuvansa Applen iCloud-palvelusta. Hakkerit ryhtyivät kiristämään rahaa kuvia vastaan, mutta maksun sijaan Louch marssi poliisin puheille ja auttoi järjestämään rikollisille ansan.