Supermalli Alessandra Ambrosio nautti auringosta näyttävästi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt kaunotar on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten malliura on jatkunut.

Tällä kertaa Alessandra on paistatellut päivää tyylikkäästi. Hän julkaisi nimittäin sosiaalisessa mediassa kuvat, jossa hän nautiskeli merellisissä maisemissa biksuissa. Kuvat on ilmeisesti ikuistettu Italian Ravellossa, jossa Ambrosio on viettänyt viime päivät.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 13-vuotias tytär Anja ja yhdeksänvuotias poika Noah. Perhe on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa ympäri maailmaa lomaillen ja elämästä nauttien.