Omistaja kuvasi koomisen hetken – lemmikki hämmentyi koiranluukusta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Oveen asennettava koiranluukku voi helpottaa lemmikkien ja niiden omistajien elämää, mutta se voi aiheuttaa myös hämmennystä. Kaikki lemmikit eivät nimittäin ymmärrä luukun ideaa yhtä nopeasti kuin toiset.

TikTokissa viraalina levinneellä videolla nähdään koominen tilanne kalifornialaisessa kodissa, jonka oveen on juuri asennettu koiranluukku. Kolmesta perheessä asuvasta noutajasta kaksi, Teho ja Honey ymmärtävät nopeasti luukun toimintatavan. Lily-koiran hoksottimet eivät kuitenkaan toimi yhtä tehokkaasti.

Lily saapuu paikalle tutkimaan luukkua, selvästi hämmentyneenä mihin sen ystävät yllättäen katosivat. Theretrievertrio-tilin ylläpitäjän mukaan kesti kaksi tai kolme päivää kunnes Lily lopulta uskalsi työntää päänsä luukun toiselle puolelle ja ymmärsi, mistä on kyse.

@theretrievertrio Lily wondering how her brother and sister magically disappear 😂 #goldenretriever ♬ Monkeys Spinning Monkeys – Kevin MacLeod & Kevin The Monkey