Jethro Rostedtin yökerho suljettiin: ”Ei muuta vaihtoehtoa”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Onnenpyörää aiemmin luotsannut turkulainen kiinteistömoguli ja ravintoloitsija Jethro Rostedt on ilmoittanut Instagramissa sulkeneensa Studio-yökerhonsa ovet lopullisesti. Korona oli kuolinisku bisnekselle.

– Surullisena joudun ilmoittamaan, että meillä ei ole enää muuta vaihtoehtoa kuin sulkea Turun kuumin yökerho, Studio. Lopullisesti. Emme päässeet yhteisymmärrykseen vuokranantajan kanssa tilamme vuokrasta ja syntyneistä vuokrarästeistä, Rostedt kirjoittaa Instagramissa.

Rostedtin mukaan yökerho avattiin helmikuussa 2019. Se on ollut auki koronapandemian aikana 21 iltaa. Yritykselle kertyi vuokrarästejä, eikä vuokranantaja tullut kustannuksissa vastaan, vaikka niitä puitiin käräjillä asti.

– Selviytymisen mahdollisuuksia ei sitten lopulta ollut.